2010. szeptember 6., hétfő

Támogatók, szervezők

Jobb oldalt lehet olvasni a támogatókról, az előzőekben írtam arról is, hogy milyen szervezetek állnak a rendezvény szervezésének hátterében, most szólnék arról a pár emberről, akik a munka dandár részét végzik már hetek óta. Kicsit most betekintünk a kulisszák mögé!
Alapjában véve főszervezőnek lehet mondani a Nádújfaluért Baráti Egyesületet, ezen belül hivatalosan is az elnök Nádasdi János és az ötletgazda pedig jómagam Gyurcsák Tamás, általában az ülések is kettőnk jó értelembe vett szópárbajából és a tagság hozzászólásaiból áll. Általában jó dolog szokott kisülni a vitákból, hiszen mindenki elmondhatja véleményét, újabb ötleteket adva, bár néha elveszünk a dolgok sűrűjében...
A rekordkisérlethez a résztvevők szervezését, koordinálását Gyurcsákné Kotroczó Ildikó végzi többek között az öccse Kotroczó Zoltán és Platthyné Tolmácsi Katalin segítségével. Akik részt fognak venni a sütésben és/vagy gáztűzhelyet tudnak hozni, Ildihez forduljanak bizalommal!
A résztvevők mellé gáztűzhelyeket és üres gázpalackokat kellett gyűjtenünk, ezeket is az egyesület tagsága végezte. A tényleges palackbegyűjtést Kotroczó Zoltán és jómagam követtük el.
Az üres palackokat a Prímagáz támogatásával a Holló Tüzép tölti!

A gáztűzhelyeket jelen állás szerint 18-án szombaton reggel 8-tól Kotroczó Csaba gyűjti be, ekkorra legyenek szívesek leporolni, előkészíteni, akik érintettek!
Ide kapcsolódik, hogy Berze Tamás, a Tamásbútor tulajdonosa bejelentette, hogy egy 5 tűzhelyből álló, kifejezetten erre a rendezvényre készülő konyhabútort bocsát rendelkezésünkre! Hálás köszönet érte!
És arról, hogy esős időben is zavartalanul süthessünk, Földi Péter gondoskodik, aki rendezvénysátort tudott felajánlani nekünk! Respekt!
A 200 liter palacsintatésztát Bohács Miklós közétkeztető vállalkozó keveri ki.

Remélem nem hagytam ki senkit a főbb szervezők közül, aki úgy érzi, hogy itt a helye, írjon e-mailt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése