2010. szeptember 14., kedd

Ma délután a "Teadélután" vendégei voltunk az M1-en!:)

A műsor felvétele megtekinthető itt!:)

A csapatunk 10:40-től látható, a rezsónál Gyurcsákné Kotroczó Ildi, Dócziné Nagy Anikó és a hugom, Gyurcsák Zsuzsi
Ja és a "sós palacsinta az nagyon finom" :D
by Anikó

A műsor szerkesztői előzőleg beavattak, hogy eredetileg mi kezdtünk volna, de közben elhúnyt Szenes Iván, így az első 10 percet az ő emlékére szentelték. Mi így sem vagyunk szomorúak, hiszen bemutatkozhattunk a képernyőn, a csajok végig sütötték a palacsintát és annyi jelentkező volt a házi lekváros finomságokra, hogy végül nem elég, hogy sem Zoltánnak, sem nekem, de még maguknak a sütőknek sem jutott:):):) Pedig 1 liter tejet és jó néhány szép sárga házi tojást felhasználtak.
Élmény volt látni, ahogy egy ilyen élő műsor készül, az otthoni tévéző észre sem vesz ebből semmit, onnan teljesen máshogy jönnek le a rezdülések. Majdnem olyan, mintha az ember színházban volna, vagy mondjuk Barátok köztöt néz... Ég és föld! Vagy mint a meccs a TV-ben, vagy élőben!
Kicsit talán fejetlenség is uralkodott a stúdióban, nem sok minden volt előtte megbeszélve, így fordulhatott elő, hogy Szép Bence is itt volt, interjút is készített vele a műsorvezető Rózsa Péter, mégsem említette meg, hogy Szép Bence nálunk is fellép majd szombaton... Pedig ebből az apropóból hívták őt is meg!

Álljon itt néhány kép a kulisszák mögül:










Köszönjük a hívást MTV!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése