2010. augusztus 5., csütörtök

Kapros, juhtúrós palacsinta

12 db kisült palacsintához:
Töltelék: 15 dkg liptói túró, 2 dkg vaj, 2 dkg liszt, 1 dl tejjel készült fehérmártás, 1 tojás, 1 evőkanálnyi vágott, friss zöld kapor.

A liptói túrót áttörjük, elkeverjük a fehérmártással, a tojássárgával, a vágott kaporral és a tojás habjával. A palacsintákat a következő módon töltjük: amikor a palacsintát sütés közben megfordítottuk, levesszük a tűzről, megsült fél oldalát megkenjük a töltelékkel másik felét ráhajtjuk és mindkét oldalát pirosra átsütjük. Frissen, forrón tálaljuk.

Ez nem lehet rossz, ki is próbáljuk:)

Forrás: Indorecipe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése