2010. augusztus 13., péntek

Pontosan hogyan is zajlik a palacsintasütés és egyben a rekordkisérlet?

A lényeg, hogy többen kell egyszerre a palacsintasütési folyamatban részt vennünk, mint 204 fő!
Immár eldőlt, hogy minimum 40db gáztűzhelyen történik majd a sütés 6-7 fős csapatokba, amiből 3 fő süti a palacsintát, a másik 3-4 fő tölti vagy segít a sütőbe önteni a tésztát, illetve kiadja a kóstolóknak.
Akik nem tudnak jönni 6-7 fős csapatokba, de szeretnének sütni, azok is megtehetik, csatlakozhatnak más kisebb csoportokhoz, vagy hozhatnak akár kemping gázt magukkal!
Fontos tudni még, hogy akik felíratkoztak nálunk már a sütésre, jöjjenek el regisztrálni is a REGISZTRÁCIÓS sátorhoz! Szeptember 18-án szombaton délelőtt 10:00 órától lehet ezt megtenni 14:00 óráig!

Megnyitás: 15:00, vége maximum 17:00.

Helyet, asztalt, palacsintatésztát, olajat mi adjuk!

A gáztűzhelyet pedig mindenki tudja, hogy hoz-e vagy sem, aki nem tud hozni, annak természetesen beszerezzük mi. Ami új, és eddig nem volt szó róla, hogy akinek van üres gázpalackja, az szóljon leges legkésőbb szeptember 6-ig, mert 10 palackot kapunk a Prímagáztól, és azt adagoljuk szét 40 felé! Tehát 30db üres palackra lesz szükségünk!

Nevezési díj a palacsintatöltelék! Aminek a mennyisége csapatonként 4 liter tésztához való! (Érdemes minél sokszínűbb töltelékeket hozni, mert ez is döntő lehet a zsűrizésnél!)

Mit kell biztosítani egy csapatnak a verseny során?
Csapatonként 3db palacsintasütőt hozni.
A rekordkisérlet végére el kell készíteni a csapatoknak egy palacsintás tálat, amit a zsűri ellenőriz, és megválasztja a legjobb tálat és kiderül, hogy melyik csapatnak lesz meg a Palacsintakirálya, illetve a Királynője egy évig!
Támogatói jegy ellenében palacsintát kell biztosítania a kóstolni szándékozó vendégeknek, amelynek értéke 200 és 500 Ft lesz majd, amikért 2db illetve 5db palacsintát kell átadni. Támogatói jegyet venni a regisztrációs sátorban lehet!

Bármilyen kérdésed van, hívj fel, vagy írj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése