Eddig jobbára édes palacsinta recepteket mutattam be, de most itt egy sós különlegesség:
Hozzávalók 4 személyre:
0.5 kg liszt
1 kiskanál sütőpor
2 kanál cukor
só, bors
víz
friss csombor
1 fej hagyma
olívaolaj
1 dl tejszín
1 kiskanál pirospaprika
petrezselyem zöld apróra vágva
gomba vegyesen
Megcsináljuk a palacsinta tésztát majd előkészítjük a tölteléknek valót.
A hagymát kis darabokra vágjuk és olajon megpirítjuk, majd hozzádjuk a gombadarabokat és azt is pirítjuk egy kis ideig. Az egészet megfűszerezzük és a végén a tejszínnel addig forraljuk, amig teljesen száraz lesz a töltelék. A kész tölteléket a palacsinta tésztába töltjük és felgöngyöljük és tejfölel tálajuk. Díszíthetjük petrezselyem zölldel is.
Forrás: Receptvarázs
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése